Kolorowy pasek
Godło, Herb, Logo
Logo Biuletyn Informacji Publicznej

Biuletyn Informacji Publicznej
Starostwo Powiatowe w Działdowie

Kolorowy pasek

Uchwały Zarządu Powiatu Działdowskiego z dnia 6 lutego 2013 roku


Uchwała Nr 292/13 Zarządu Powiatu Działdowskiego z dnia 6 lutego 2013 roku
w sprawie określenia wysokości procentowej odpisu na fundusz dodatku motywacyjnego przyznawanego nauczycielom

Uchwała Nr 293/13 Zarządu Powiatu Działdowskiego z dnia 6 lutego 2013 roku
w sprawie wyrażenia zgody dyrektorowi Liceum Ogólnokształcącego im. K. K. Baczyńskiego w Lidzbarku na prowadzenie prac związanych z remontem podłogi w sali gimnastycznej liceum

Uchwała Nr 294/13 Zarządu Powiatu Działdowskiego z dnia 6 lutego 2013 roku
w sprawie upoważnienia Dyrektora Powiatowej Biblioteki Pedagogicznej w Działdowie do dokonywania czynności prawnych

Uchwała Nr 295/13 Zarządu Powiatu Działdowskiego z dnia 6 lutego 2013 roku
w sprawie ustalenia specjalności i form kształcenia w ramach doskonalenia zawodowego nauczycieli, na które przyznawane jest dofinansowanie oraz maksymalnych kwot dofinansowania opłat na kształcenie nauczycieli pobieranych przez szkoły wyższe i zakłady kształcenia nauczycieli

Załączniki

Uchwała nr 292-13 (257.6kB) Zapisz dokument Pokaż dokument
Uchwała nr 293-13 (224.6kB) Zapisz dokument Pokaż dokument
Uchwała nr 294-13 (244kB) Zapisz dokument Pokaż dokument
Uchwała nr 295-13 (498kB) Zapisz dokument Pokaż dokument

Metadane

Źródło informacji:Rogalska Anna
Data utworzenia:2013-03-26 11:00:59
Wprowadził do systemu:Rogalska Anna
Data wprowadzenia:2013-03-26 11:01:06
Opublikował:Rogalska Anna
Data publikacji:2013-03-26 11:08:00
Ostatnia zmiana:2013-03-26 11:08:12
Ilość wyświetleń:1607

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Zamknij